Top 40 legújabb link > WESTIE témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:

westie.wyw.hu

Gazdikboltja.hu - kutyaeledel, felszerelés
Gazdikboltja.hu - kutyaeledel, felszerelés
http://www.gazdikboltja.hu/kutya

A Gazdikboltja.hu webáruházban kutyaeledelek, etetőtálak, változatos póráz és nyakörv megoldások, kutyaházak, fekhelyek, szállításhoz szükséges kiegészítők, játékok és ajándékötletek széles kínálatával várunk Téged is. Ha szeretnél kedvező áron jó minőségű termékeket vásárolni kedvencednek, akkor látogass el weboldalunkra, és rendelj tőlünk Te is! Mi házhoz szállítjuk Neked, amire kedvencednek szükséged van!

www.gazdikboltja.hu
Kutyaház, felszerelés webáruház
Kutyaház, felszerelés webáruház
http://www.kutyahazmegoldasok.hu/kutyahaz.php?amulatos_ejszakak_kutyahaz

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél, a kutya pedig a meleget, és védelmet nyújtó kutyaházában szundikál. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat. Minden kutyaház ingyenes házhozszállítással!

www.kutyahazmegoldasok.hu
Speciális kutyaházak
Speciális kutyaházak
http://www.joakertben.hu/specialis_kutyahazak.php

Mi gazdik olyan sokfélék vagyunk! És mindannyiunknak van egy közös titkunk: az, hogy a kutyáinknak a leggondosabb törődést kívánjuk. Ezért ajánlott speciális kutyaházat használni. Miért? Mert segít megtartani kedvenced kiegyensúlyozottságát, számtalan élvonalbeli előnyt biztosít az egészséges kutyatartáshoz, megnyugtató a gazdinak, és megelőzi a nem megfelelő lakhelyből származó problémákat is. Vásárolj kedvencednek speciális kutyaházat, ami ellenáll az időjárás szélsőséges elemeinek!

www.joakertben.hu
Kutyasuttogó
Kutyasuttogó
http://www.zoltaierika.hu

Eseteim során az összes viselkedésbeli problémával találkoztam, amit a kutyák produkálnak. Gondolok itt a szétszórtságra, szófogadatlanságra, pórázhúzásra, ugrálásra, agresszióra, bútorrágásra, rögeszmékre, szorongásokra stb. Higgye el létezik megoldás! A hagyományos kutyaiskolai képzés sok esetben nem eredményes ezeknek a felszámolásában. A kutya megtanul vezényszavakra cselekedni, de megmarad benne a téves viselkedésforma. Az általam használt módszer alatt a gazdi legalább annyit tanul majd önmagáról mint kutyájáról. Fel kell ismernünk és el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a kutya nem ember és nem is akar azzá válni! Ez nagyon fontos hiszen nem működik náluk a humánpszichológia, problémakezelési mód. Kutya és ember nagyon gyakran félreértelmezik egymás jelzéseit, ez szüli a legtöbb gondot....

www.zoltaierika.hu
Kutyabarát szállások
Kutyabarát szállások
http://kutyabaratszallas.wyw.hu/

Kutyája is családtag? Ne hagyja otthon, mert kedvencünkkel nyaralni, utazni már nem lehetetlen! Kutyabarát, kisállatbarát szállások: hotelek, vendégházak, apartmanok, panziók, kempingek belföldön és külföldön egyaránt.

kutyabaratszallas.wyw.hu
Panni a csúszdák hőse
Panni a csúszdák hőse
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-j2qFJssMVM

"Szeretnék megosztani veletek egy videót, amit a kutyámról készítettem. Az anyag nem titkolt célja, hogy kedvet csináljon a kutyatartáshoz, és ezen belül is a kutya örökbefogadáshoz a menhelyekről. Nagyon fontosnak tartom ezt az üzenetet, ezért készítettem ezt a kisfilmet. Remélem örömötöket lelitek benne! Szeretettel: Jakab Rita"

www.youtube.com
2013-as Westie naptár
2013-as Westie naptár
http://westierescuehungary.hu/2012/10/17/2013-as-naptar/#.UMR8ZKyog0k

Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a WRH 2013-as naptára, telis tele cuki hegylakóval. A naptár megvásárlásával munkánkat és mentett hegylakóink kezelését támogatod.

westierescuehungary.hu
Westie kozmetikázás
Westie kozmetikázás
http://westierescuehungary.hu/west-highland-white-terrier/kozmetikazas/#.UMR ...

A Westie kozmetikázása: fésülés, trimmelés. Hasznos tanácsok gazdiknak.

westierescuehungary.hu
Westie Rescue Hungary
Westie Rescue Hungary
http://westierescuehungary.hu/

Néhány westie-fanatikus jóbarát összefogott, hogy segítsen a bajba jutott "hegylakókon" és létrehozták a Westie Rescue Hungary Támogatói Klubot. Tevékenységünket szabadidejükben, saját anyagi forrásból finanszírozzák. Az adományokat szívesen fogadják. Westie kutyák mentése, gyógykezelése, örökbefogadás.

westierescuehungary.hu
Dogmopolite Kutyakozmetika Budapest
Dogmopolite Kutyakozmetika Budapest
http://www.kutyakozmetika-budapest.hu

Hűen az általunk felállított szakmai és minőségi követelményeknek, kutyakozmetikánk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk a kutyák biztonságára és a gazdik kényelmére. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bármely Dogmopolite szolgáltatás igénybevétele során mindig ugyanazzal a szakmai hozzáértéssel, figyelemmel és kiszolgálással találkozzanak.

www.kutyakozmetika-budapest.hu
Kutyakifutó.hu - állatbarát megoldások
Kutyakifutó.hu - állatbarát megoldások
http://kutyakifuto.hu

Kutyakifutó, kutya kennel - a kutya és a gazdi örömére. Válassza ki kedvence számára a tökéletes kifutót! A kutya számára kijelölt terület egyértelmű behatárolásával elkerülhetők az állandó fegyelmezések, „félreértések” kutya és gazdi között, így mindenki számára egyértelmű, hol a határ. Elsősorban erre kínál megoldást ez a honlap főleg kutyatulajdonosoknak, de igazából minden állattartó, macska, háziállat, vagy egzotikus állat, sőt akár állatkert-tulajdonos számára, legyen szó ketrec, kennel vagy kifutó kialakításáról.

kutyakifuto.hu
Könyv a westie-ről
Könyv a westie-ről
http://www.konyv-konyvek.hu/a_westiekutyakonyvtar

A könyvből mindent megtudhatunk a a westie származásával, vásárlásával, tenyésztésével, táplálásával, tartásával, ápolásával, kiképzésével, kiállításával és nevelésével kapcsolatban.

www.konyv-konyvek.hu
Kutyakozmetika: trimmelés vagy nyírás?
Kutyakozmetika: trimmelés vagy nyírás?
http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-apolas-trimmeles-nyiras/3406/

Sokszor halljuk ezt a két kifejezést, de vajon mindenki számára egyértelmű-e, hogy mi a különbség a kutya trimmelése és nyírása között? Röviden összefoglaltuk a két eljárás közti különbséget. A trimmelés azért nagyon fontos ápolási technika, mert ezáltal lesz egészséges a kutyus bőre és szőrminősége. Fehér szőrű kutyák esetében azért is jobb, mint a nyírás, mert nem sárgítja és puhítja fel túlságosan a szőrt.

www.haziallat.hu
A trimmelés
A trimmelés
http://www.akutyakozmetika.hu/trimmeles-kezi

A trimmelés a kutyakozmetikus által végzett művelet, mely a szálkás szőrű (schnauzerek, szálkás szőrű tacskó, skót terrier, cairn terrier, west highland white terrier, ír farkaskutya, norfolk terrier, stb.), a drótszőrű fajták (drótszőrő magyar vizsla, drótszőrű német vizsla, welsh terrier stb.) és a vegyes szőrzettel rendelkező fajták (szetterek, spánielek) ápolásánál jellemző. Nem lehet helyettesíteni a géppel vagy ollóval történő nyírással.

www.akutyakozmetika.hu
Háziállat.hu - Fórum
Háziállat.hu - Fórum
http://www.haziallat.hu/forum/kutyak-f10008.html

A Háziállat.hu - Kutyás fóruma. Hasznos tippek, tanácsok, csevegés.

www.haziallat.hu
Dr. Háziállat
Dr. Háziállat
http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/

Dr. Háziállat - Online állatorvosi tanácsadás. Az alábbi oldalakon a haziallat.hu szakemberei válaszolnak olvasóink kérdéseire.

www.haziallat.hu
Szamóca weboldala
Szamóca weboldala
http://www.aquakert.hu/szamoca/szamoca.php

3 hónapos kora óta önkéntesként tevékenykedik cégünknél. Egy éves koráig az öntözéstechnikai alapismeretek megszerzését részesítette előnyben. Ezt az Ő esetében teljeskörű anyag és szerszám ismeretet jelent. A szórófejtől az ásóig mindent elhordott amihez hozzáfért. Ez nem kis teljesítmény egy 3kg-os westie kölyöktől...

www.aquakert.hu
Könyvajánló: Gondozás, ápolás
Könyvajánló: Gondozás, ápolás
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/Product?ProductName=182497_B ...

Kisállataink: A Westie. Ez a tanácsadó abban is segítséget nyújt, hogy mire kell ügyelni a kutya kiválasztásánál, hogyan kell gondozni, egészségesen táplálni, s hogy mi a teendő egy eseteleges megbetegedés esetén.

www.alexandra.hu
Westie Walkers
Westie Walkers
http://www.westiewalkers.com/

Üdvözöljük az új interaktív westie Walker honlapján. Fórum, tippek, tanácsok, programok. A cél egyszerűen az, hogy összehozza a Westie gazdákat.

www.westiewalkers.com
Alfréd a beteg kutyus
Alfréd a beteg kutyus
http://helpthedog.comlu.com/

Alfréd a beteg Westie kutyus honlapja. Ha tud, segítsen.

helpthedog.comlu.com
Westie Club Kanada
Westie Club Kanada
http://www.canadawestieclub.ca/

A Kanadai West Highland White Terrier Club weboldala.

www.canadawestieclub.ca
Westie Zwinger - Németország
Westie Zwinger - Németország
http://www.westiezwinger.de/

Mein Name ist Barbara Rauhe. Seit 1990 bin ich Mitglied im VDH Klub für Terrier und Züchter für Westies im KfT. Wunderschöne Westies aus kleiner Hobbyzucht- wir geben zeitweise Westiewelpen in geeignete Liebhaberhände ab.

www.westiezwinger.de
Westie News - Németország
Westie News - Németország
http://www.west-highland-terrier.de/

Westie News, West Highland White Terrier portal online. - Németország

www.west-highland-terrier.de
Meurig Kennels - Anglia
Meurig Kennels - Anglia
http://www.meurigkennels.com/

We specialise in West highland terriers and cocker spaniels. Raymond Jones - Meurig Hall, Cilcennin, Lampeter SA48 8RS

www.meurigkennels.com
Kedvencem Párja
Kedvencem Párja
http://www.kedvencemparja.hu/kutya.php?faj=92

Üdvözöljük az újonnan meggynyílt állatbarát oldalunkon, mely az ország egyetlen olyan magyar nyelvű weboldala, melynek a fő profilja a pároztatás, és minden olyan szolgáltatást tartalmaz ami a kedvenceink életét teljesebbé teszi.

www.kedvencemparja.hu
Mazsi és Dani
Mazsi és Dani
http://mazsidani.gportal.hu/

Mazsola (Westie) és Dani (Yorkshire Terrier közös oldala.

mazsidani.gportal.hu
McMonique Kennel
McMonique Kennel
http://www.mcmonique.blogspot.com/

1995-óta foglalkozunk komolyabban kutyákkal. Két fajtát tenyésztünk, a West Highland White, és a Skót Terriert. Mára már az aranykoszorús mestertenyésztői címet is elértük. Számtalan Champion és Európagyőztes kutya került ki tőlünk.

www.mcmonique.blogspot.com
Marco Polo blogja
Marco Polo blogja
http://marcopolo.blog.hu/

Marco Polo Du Moulin De McMonique, alias Marci egy nyári napon hajnalban – 2008. augusztus 20 –án – látta meg a napvilágot, négy tesójával együtt a McMonique Kennelben, Kiskunlacházán. 2008 október elején került hozzánk a kis „rosszcsont”, de hogy is kezdődött…...

marcopolo.blog.hu
Menő-Manó
Menő-Manó
http://westimano.blog.hu/

Manó nevű kiskutyámmal kapcsolatos tapasztalataim, kalandjaim.

westimano.blog.hu
Motyó kutya weblapja
Motyó kutya weblapja
http://www.motyokutya.gportal.hu/

Szia! Motyó vagyok. 2004. augusztus 26-án születtem. Gazdimhoz, Gittához 2004. október 16-án költöztem Újpestre. Van még két lakótársunk: egy pirosfülű ékszerteknős Herman és Pötyi, a hal. Nézd meg a képeimet!

www.motyokutya.gportal.hu
Cseszter képei
Cseszter képei
http://flor-fede-maximo2.gportal.hu/gindex.php?pg=17186321

Cseszter West Highland White Terrier képei. Westie. Fehér kutyus. Kb 5-7kg. Édes tekintet. Játékos. Társaságot kedvelő. Féltékeny. Vidám. Ideális családtag.

flor-fede-maximo2.gportal.hu
Roni képgalériája
Roni képgalériája
http://westie.atw.hu/

Roni honlapja és képgalériája. Roni már 4,5 éves, csintalan, szeretni való, a család kedvence és óriási szíve van. Ő bizony egy westie...

westie.atw.hu
Excalibur Kennel - Németország
Excalibur Kennel - Németország
http://www.west-highland-white-terrier.de/

Excalibur Kennel - West Highland White Terrier - Németország.

www.west-highland-white-terrier.de
Llovall kennel
Llovall kennel
http://www.llovall.co.uk/

Llovall Westies kennel weboldala - Anglia. Elérhetőségek, westie kiskutyák.

www.llovall.co.uk
Prézli kutyus blogja
Prézli kutyus blogja
http://prezliwestie.blog.hu/

Prézli westie - Ezen blog napló a Solymos családról szól, és leginkább legifjabb tagjáról Prézliről, aki egy westie kutyus.

prezliwestie.blog.hu
kutya.hu - Westie
kutya.hu - Westie
http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5694

Ha azt mondjuk, 101, Walt Disney dalmatínerjei jutnak az eszünkbe, a Lassie név hallatán egyértelmű, hogy a collie-ra asszociálunk. A Black & White whisky láttán pedig világszerte egy kis fehér kutya jelenik meg az emberek lelki szemei előtt: a west highland white terrier.

kutya.hu
Hóbundás kennel
Hóbundás kennel
http://www.hobundas.com/

Hóbundás kennel - Ezüstkoszorús mestertenyészet. Juhász Krisztina vagyok. A párommal, Farkas Zsolttal alapítottuk a Hóbundás Kennelt. Pár szóban szeretnénk bemutatni tenyészetünket. Majd 10 éve már, hogy az első Westie kutyus boldog tulajdonosai lettünk és általa szerettünk bele ebbe a fajtába. A terrier egy csodálatos jellemű, temperamentumos, tanulékony, intelligens kutyafajta.

www.hobundas.com
Ápolás, fürdetés
Ápolás, fürdetés
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/gindex.php?pg=10826122

A kiskutya jó szőrminőségének kialakításához, jellegzetes fazonja eléréséhez legalább hetente 1x alaposan végig kell kefélni (vékony drótkefével, váltófogú fésűvel). Ha a westink érzékeny, száraz a bőre, vagy sokat vakarózik, akkor érdemes minőségi gyógysampont választani a mosáshoz. Westiknek különösen ajánljuk a Micro Pearls Advantage termékcsaládot...

www.gonozdikennel.gportal.hu
Gonozdi kennel képgalériája
Gonozdi kennel képgalériája
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/gindex.php?pg=9395124

A Gonozdi Westie kennel képgalériája. West Highland White terrier képek.

www.gonozdikennel.gportal.hu
Gonozdi kennel
Gonozdi kennel
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/

Gonozdi kennel weboldala. Baloghné Hanák Erzsébet, 7090 Tamási Kodály Z. ut. 12.

www.gonozdikennel.gportal.hu
Oldal leírása
westie.wyw.hu: Westie katalógus: West Highland White terrier a vadászkutyából lett ékszer. Az oldalon információkat találsz a Westie gondozásáról, magyar és külföldi kennelekről és fajtaleírásokat is olvashatsz a népszerű kutyafajtáról.
Gyűjteményünkben 95 válogatott Westie témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9792