Top 40 legnépszerűbb link > WESTIE témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:

westie.wyw.hu

Surprise Westie kennel
Surprise Westie kennel
http://www.westhighlandwhiteterrier.hu/

Surprise Westie kennel 4 x Aranykoszorús Westie Mestertenyészet. Vizmathy Annamária vagyok. Azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja magáról, hogy a nap 24 órájában úgy dolgozik, hogy közben a hobbijának él. Minden percemet a WESTIE tölti ki, tenyésztő, kutyakozmetikus, küllembíró is vagyok. Örömmel tölt el a gondolat, hogy 13 évi kitartó, szenvedélyes munka eredményeként Európa majd minden országában, s szinte minden kontinensen (Kanadától Új-Zélandig) élnek saját tenyésztésű, győztes westie kutyáim.

www.westhighlandwhiteterrier.hu
O' Lala Westies
O' Lala Westies
http://olalawestie.lapunk.hu/

O' Lala Westies Aranykoszorús mestertenyészet weboldala. Világ, és Európa győztesek születtek kutyáim közvetlen leszármazottaiként, valamint számos magyar és külföldi tenyészet alapkutyáit én adtam. Az egész világban találhatók győztes O’LALA kutyák Hong-Kongtól Iránig, Israeltől az USA-ig és természetesen egész Európában. A westievel való első találkozásom óta boldogan mondhatom, hogy lelkesedésem egy cseppet sem lett kisebb, a mai napig ugyanolyan erőbedobással végzem tenyésztői, kiállítói, kozmetikai munkámat.

olalawestie.lapunk.hu
Sil-West R Kennel
Sil-West R Kennel
http://westiemaster.hu/

Sil-West R Kennel - Westie és Cesky mestertenyészet. Dobolyiné Györgyi és Dobolyi Roland mestertenyésztők. H-2234 Maglód, Ady Endre u. 114

westiemaster.hu
Happy White - Aranykoszorús mestertenyészet
Happy White - Aranykoszorús mestertenyészet
http://www.happywhite.hu/

Happy White - Aranykoszorús Westie mestertenyészet weboldala. Még az óriás schnauzeremmel vettem részt egy külföldi kiállításon, amikor megláttam egy Magyarországon akkor még ismeretlen fajtát a west highland white terriert. Borzas fejével, vidám, huncut tekintetével rögtön meghódított. Több éves várakozás után 1988-ban végre megérkezett az első westiem "Minnie" akivel igazi társként nagyon boldog 15 évet tölthettem el. Érkezésekor még nem voltak tenyésztési szándékaim, de egy körültekintő párosításból született ICH Happy White Blanche"Cocus" aki 1993-ban Fiatal Európa Győztes címet ért el. Ez a jó kezdés lendületet adott a tenyésztéshez...

www.happywhite.hu
Charming Westie Kennel
Charming Westie Kennel
http://charmingwestie.hu/

Charming Westie Kennel weboldala. Budapesten, Pestlőrincen lakunk, ahol családi házunkban neveljük kutyáinkat. Az egész lakást birtokolhatják, de napközben az udvar a nagy játékok színtere.

charmingwestie.hu
Breaveheart Westie Kennel és Kutykozmetika
Breaveheart Westie Kennel és Kutykozmetika
http://www.westie-hungary.hu/

Breaveheart Westie Kennel és Kutykozmetika honlapja. A kiskutyák kizárólag törzskönyvezve és chippelve kerülnek az új gazdihoz! Szeretettel várok minden igényes gazdit, aki szeretné megszépíttetni kedvencét. Szolgáltatásaim mindenfajta kutya kozmetikázására kiterjed.

www.westie-hungary.hu
Hóbundás kennel
Hóbundás kennel
http://www.hobundas.com/

Hóbundás kennel - Ezüstkoszorús mestertenyészet. Juhász Krisztina vagyok. A párommal, Farkas Zsolttal alapítottuk a Hóbundás Kennelt. Pár szóban szeretnénk bemutatni tenyészetünket. Majd 10 éve már, hogy az első Westie kutyus boldog tulajdonosai lettünk és általa szerettünk bele ebbe a fajtába. A terrier egy csodálatos jellemű, temperamentumos, tanulékony, intelligens kutyafajta.

www.hobundas.com
Westray Westies
Westray Westies
http://www.westray.hu/

Professzionális westie kozmetika, westie kennel és győztes Black Mirage angol -english cocker spanielek.

www.westray.hu
Snow Paw Westie Kennel
Snow Paw Westie Kennel
http://www.westiedog.hu/

Snow Paw Westie Kennel Honlapja (West Highland White Terrier) A dunaszekcsői tenyésztő nemcsak fotókat és fajtaleírást prezentál weblapján, hanem a fajta történetét és hasznos linkeket is.

www.westiedog.hu
Scellus kennel, Westie tenyésztés
Scellus kennel, Westie tenyésztés
http://www.freeweb.hu/scellus/

Scellus kennel, Westie tenyésztés, Westie tenyésztés, s miegymás. A Scellus Westie kennel 2002 nyarán alakult. Hogy a minőséget minden alomnál biztosítsuk, évente általában csak egy alom születik kennelünkben. A tenyésztés szakmai feltételeit szem előtt tartva szukáinkkal kiállításokon veszünk részt, fedeztetésre pedig kiváló képességekkel és kiállítási eredményekkel rendelkező apukát választunk. Kiskutyáink leendő gazdijait felkészítjük a kiskutyák fogadására. A fajtával, neveléssel, etetéssel, stb. kapcsolatos összes kérdést átbeszéljük a leendő gazdikkal, hogy valóban felkészülten és nyugodt körülmények között tudják fogadni új családtagjukat. Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, életvidám, egészséges kutyusok kerüljenek ki kennelünkből… Zábráczki Anna - 2837 Vértesszőlős Valusek u. 30.

www.freeweb.hu
Dorky Picket kennel
Dorky Picket kennel
http://dorkypicketkennel.gportal.hu/

Dorky Picket West Highland White terrier kennel - Laczkó Gabriella Anita tenyésztő honlapja. A 2003-tól foglalkozom Westi tenyésztéssel, előtte is tartottam kutyákat, de ez valami más. Büszkeséggel tölt el, ha látom a tőlem elkerült kutyusok milyen örömet okoznak a családoknak, illetve egyre több eredmény születik a kiállításokon is. Eladó westie kölykök, kiskutyák.

dorkypicketkennel.gportal.hu
Rockwell kennel
Rockwell kennel
http://www.rockwellwestie.hu/

Görbics Anikó vagyok. Aranykoszorús mestertenyésztő. Magyarország délnyugati részén, Pécs városában élek. 1983 óta foglalkozom kutyatenyésztéssel, előszőr ír szetterekkel kezdtem. 1991-ben megvettem az első westiemet (Fanny) Hollandiából és ekkor teljes figyelmemmel a westiek tenyésztése felé fordultam.

www.rockwellwestie.hu
Aparhanti bernat kennel
Aparhanti bernat kennel
http://www.aparhantibernat.hu/

Aparhanti bernat kennel - Kenderesiné Szűcs Ibolya tenyésztő weboldala.

www.aparhantibernat.hu
McMonique Kennel
McMonique Kennel
http://www.mcmonique.blogspot.com/

1995-óta foglalkozunk komolyabban kutyákkal. Két fajtát tenyésztünk, a West Highland White, és a Skót Terriert. Mára már az aranykoszorús mestertenyésztői címet is elértük. Számtalan Champion és Európagyőztes kutya került ki tőlünk.

www.mcmonique.blogspot.com
A Westie ápolása
A Westie ápolása
http://kutyaspolo.hu/szobakutya/cikk/westie-%C3%A1pol%C3%A1sa

Szobakutya Magazin: Kutyaápolás és kozmetika. Általános és fajtánkénti tudnivalók. A West Highland white terriert nem szükséges nagyon gyakran fürdetni, mert bundájának külső rétege drótszerű, nem zsíros, és nem szívja magába a szagokat. Elég havonta egyszer megfürdetni. Ilyenkor enyhe, érzékeny bőrre való kutyasampont használjunk. A westie szőre folyamatosan érik, azonban nem tud vedleni, ezért nagyon fontos, hogy az elhalt szőrszálakat húzzuk ki, ezt nevezik trimmelésnek.

kutyaspolo.hu
Gonozdi kennel
Gonozdi kennel
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/

Gonozdi kennel weboldala. Baloghné Hanák Erzsébet, 7090 Tamási Kodály Z. ut. 12.

www.gonozdikennel.gportal.hu
Charisma Westie kennel és kutyakozmetika
Charisma Westie kennel és kutyakozmetika
http://www.charismawestie.com/

Charisma Westie kennel és kutyakozmetika weboldala. Takácsné M. Amaryll - 9026 Győr, Bácsai u. 151.

www.charismawestie.com
Westie képgaléria
Westie képgaléria
http://gallery.site.hu/k/kutyusok/westie/westieforum/

Westie fórum (Westie.Site.Hu) tagjainak fotóalbuma. West Highland White terrier fotók, képek.

gallery.site.hu
A westie betegségei
A westie betegségei
http://kutyaspolo.hu/szobakutya/cikk/westie-betegs%C3%A9gei

A westie nem beteges fajta, de kisebb-nagyobb egészségügyi problémák ennél a fajtánál is előfordulnak. A westie sajnos hajlamos az öröklött cukorbetegségre. A tünetek általában hat hónapos kortól jelentkeznek. Később is kialakulhat a betegség, súlygyarapodás hatására... Allergia: Néhány étel allergiát válthat ki a kutyusból. Az állatorvos tudja meghatározni, hogy melyek lehetnek ezek az élelmiszerek. Az allergia jelei: folyamatos tüsszögés, vakarózás...

kutyaspolo.hu
Tápok, fajtatápok Westie kutyusoknak
Tápok, fajtatápok Westie kutyusoknak
http://www.vakkanto.hu/webaruhaz/royal-canin/kutya/kutyatapok-konzervek-cson ...

Vakkantó Webáruház - Tápok, fajtatápok Westie kutyusoknak. A Royal Canin vallja, hogy a kiegyensúlyozott tápok minőségének kulcsa összetevőiben rejlik. Ennek megfelelően a Royal Canin egyetlen eledelében körülbelül 50 különböző tápanyag megfelelő arányú kombinációja található meg, akárcsak egy összetett kirakós játékban a kirakós darabjai. A westie-k bundája érdes tapintású, miközben bőrük érzékeny. Ez a speciálisan westiek számára készült kutyatáp tartalmazza a szőrképződéshez nélkülözhetetlen aminosavakat és a bőr egészségét védő, a szőrzet természetes fényét adó borágó- és lenmagolajból származó speciális zsírsavakat. A royal canin westie 21 hatására a bunda ragyogóan fehérré és egészségesen fénylővé válik...

www.vakkanto.hu
Amit egy jó gazdinak tudnia kell!
Amit egy jó gazdinak tudnia kell!
http://charmingwestie.hu/index_elemei/Page493.htm

Amit egy jó gazdinak tudnia kell! Ápolás, etetés, fogváltás, oltások, szobatisztaság tanácsok.

charmingwestie.hu
Kutya-tár - Az online kutyalexikon
Kutya-tár - Az online kutyalexikon
http://www.kutya-tar.hu/fajtak/west-highland-white-terrier

Jelleme: Eleven és magabiztos kutya. Nem könnyű hatni rá, nagyon bízik saját képességeiben: bátor, nem ismeri a félelmet, és kitartó. Mindennel tisztában van, ami körülötte történik, és ha veszélyt érez, azt ugatással jelzi. Hűséges a gazdájához és a családjához, s velük kimondottan kedvesen viselkedik, ugyanakkor csökönyös és független is lehet. A west highland white terrier nagyon ritkán rossz természetű; általában játékos és vidám kutya, de nem szabad alábecsülni a ravaszságát és a találékonyságát. Jelenléte színesebbé teszi a család életét.

www.kutya-tar.hu
Gonozdi kennel képgalériája
Gonozdi kennel képgalériája
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/gindex.php?pg=9395124

A Gonozdi Westie kennel képgalériája. West Highland White terrier képek.

www.gonozdikennel.gportal.hu
Fajtaismertető tenyésztői szemmel
Fajtaismertető tenyésztői szemmel
http://www.kutyahirek.hu/index.php?aid=29174239207229236add8b0&cat=13&subcat=33

kutyahirek.hu - Fajtaismertető tenyésztői szemmel. Somogyi Donáta vagyok. A Westie első látásra szerelem volt számomra: borzas fejecskéjével, vidám tekintetével és az egész kis lényével azonnal megbabonázott. Fontosnak tartom, hogy a leendő gazdik tisztában legyenek a fajta igényeivel, jellemzőivel és minden lényeges információ birtokában legyenek, köztük azzal a ténnyel is, hogy a kutyatartás felelősség, rengeteg időt és energiát igényel, és olykor pénztárcát nem kímélő hobbi. Sajnos rengeteg a tévhit kering a fajtáról, ami a felelőtlen szaporítóknak tudható be.

www.kutyahirek.hu
Kutyakozmetika: trimmelés vagy nyírás?
Kutyakozmetika: trimmelés vagy nyírás?
http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-apolas-trimmeles-nyiras/3406/

Sokszor halljuk ezt a két kifejezést, de vajon mindenki számára egyértelmű-e, hogy mi a különbség a kutya trimmelése és nyírása között? Röviden összefoglaltuk a két eljárás közti különbséget. A trimmelés azért nagyon fontos ápolási technika, mert ezáltal lesz egészséges a kutyus bőre és szőrminősége. Fehér szőrű kutyák esetében azért is jobb, mint a nyírás, mert nem sárgítja és puhítja fel túlságosan a szőrt.

www.haziallat.hu
Ápolás, fürdetés
Ápolás, fürdetés
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/gindex.php?pg=10826122

A kiskutya jó szőrminőségének kialakításához, jellegzetes fazonja eléréséhez legalább hetente 1x alaposan végig kell kefélni (vékony drótkefével, váltófogú fésűvel). Ha a westink érzékeny, száraz a bőre, vagy sokat vakarózik, akkor érdemes minőségi gyógysampont választani a mosáshoz. Westiknek különösen ajánljuk a Micro Pearls Advantage termékcsaládot...

www.gonozdikennel.gportal.hu
West highland white terrier - Wikipédia
West highland white terrier - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/West_highland_white_terrier

A west highland white terrier a skót felvidékről származó, fehér színű terrierfajta. Feje kissé rókaszerű, stopja kifejezett. A skót terrierfajták valószínűleg egyetlen közös ősre vezethetők vissza. A fajtát Poltalloch terrier néven mutatták be először. Kialakítása egy neves kutyatenyésztő, Malcolm ezredes nevéhez fűződik.

hu.wikipedia.org
kiskutya.hu - Eladó Westie kutyák
kiskutya.hu - Eladó Westie kutyák
http://kiskutya.hu/elado-west-highland-terrier/1

kiskutya.hu - A leendő és újdonsült kutyatulajdonosok lapja cikkekkel, eladó kiskutyákkal, fórummal, képeslapküldővel és RSS-hírcsatornával.

kiskutya.hu
Könyvajánló: Gondozás, ápolás
Könyvajánló: Gondozás, ápolás
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/Product?ProductName=182497_B ...

Kisállataink: A Westie. Ez a tanácsadó abban is segítséget nyújt, hogy mire kell ügyelni a kutya kiválasztásánál, hogyan kell gondozni, egészségesen táplálni, s hogy mi a teendő egy eseteleges megbetegedés esetén.

www.alexandra.hu
netboard.hu - kutya fórum
netboard.hu - kutya fórum
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18824

netboard.hu - kutya fórum - Kutyafajták: Westie fóruma.

www.netboard.hu
A trimmelés
A trimmelés
http://www.akutyakozmetika.hu/trimmeles-kezi

A trimmelés a kutyakozmetikus által végzett művelet, mely a szálkás szőrű (schnauzerek, szálkás szőrű tacskó, skót terrier, cairn terrier, west highland white terrier, ír farkaskutya, norfolk terrier, stb.), a drótszőrű fajták (drótszőrő magyar vizsla, drótszőrű német vizsla, welsh terrier stb.) és a vegyes szőrzettel rendelkező fajták (szetterek, spánielek) ápolásánál jellemző. Nem lehet helyettesíteni a géppel vagy ollóval történő nyírással.

www.akutyakozmetika.hu
Gyerekbarát kutyák
Gyerekbarát kutyák
http://www.haziallat.hu/kutya/orokbefogadas-vasarlas/baratsagos-gyerekbarat- ...

Nem minden kutya ajánlott kisgyerekes családokba, vannak olyan ebek, melyeket még a fajta szerelmesei sem javasolnak egy bizonyos életkor alatt. De léteznek kimondottan gyerek mellé illő kutyák is. A westie a lágyság és a vakmerőség ellenállhatatlan plüssfigurába bújtatott mintaképe remekül elszórakoztatja a kicsiket, ám ha megelégelte a játékot, angolosan távozik...

www.haziallat.hu
Westi-Kutyabúvár
Westi-Kutyabúvár
http://www.noltv.hu/video/1133.html

Westi-Kutyabúvár Videó - A West Highland White terrier bemutatása röviden, Görbics Anikó tenyésztő által.

www.noltv.hu
A hófehér kabalakutya
A hófehér kabalakutya
http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/feher-westie-west-highland-white-t ...

A west highland white terrier, vagy egyszerűen csak Westie apró termetével és fehér bundácskájával azonnal magára vonzza a tekintetet. Hazájában, Skóciában kezdetben róka- és borzvadászatra alkalmazták, mára azonban elképesztő karriert futott be. A westie nem csak az öleb-szférában tett szert vezető pozícióra: évszázados karrierje során a skót whisky arca, és egyes kutyaeledel márkák kabalája lett.

www.haziallat.hu
Dr. Háziállat
Dr. Háziállat
http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/

Dr. Háziállat - Online állatorvosi tanácsadás. Az alábbi oldalakon a haziallat.hu szakemberei válaszolnak olvasóink kérdéseire.

www.haziallat.hu
Rockwell Westie - Galéria
Rockwell Westie - Galéria
http://www.rockwellwestie.hu/album

Rockwell Westie kennel weboldala - Galéria, westie képek.

www.rockwellwestie.hu
Gazdiklub.hu - Videók
Gazdiklub.hu - Videók
http://www.gazdiklub.hu/page/300/art/677/cat/127/akt/30/html/westi-kolykok.html

Gazdiklub.hu - Westie Videók, West Highland White terrier filmek.

www.gazdiklub.hu
Gazdiklub - Fajtaleírás
Gazdiklub - Fajtaleírás
http://www.gazdiklub.hu/page/200/art/71/akt/23/html/west-highland-white-terr ...

A westie több fajta keresztezésével jött létre. A westie története Edward Malcolm nevéhez fűződik, Malcolm a világos színű kutyákat kiválogatta és ezeket pároztatta egymással miután sötét színű cairn terrierjét egy vadász rókának nézte és kilőtte. Kiállítani a westie-ket az 1900-as évek elején kezdték. Számuk kissé megcsappant az első és a második világháború idején de a westie angliában a mai napig is nagyon népszerű fajta.

www.gazdiklub.hu
Westie kozmetikázás
Westie kozmetikázás
http://westierescuehungary.hu/west-highland-white-terrier/kozmetikazas/#.UMR ...

A Westie kozmetikázása: fésülés, trimmelés. Hasznos tanácsok gazdiknak.

westierescuehungary.hu
Kutyakifutó.hu - állatbarát megoldások
Kutyakifutó.hu - állatbarát megoldások
http://kutyakifuto.hu

Kutyakifutó, kutya kennel - a kutya és a gazdi örömére. Válassza ki kedvence számára a tökéletes kifutót! A kutya számára kijelölt terület egyértelmű behatárolásával elkerülhetők az állandó fegyelmezések, „félreértések” kutya és gazdi között, így mindenki számára egyértelmű, hol a határ. Elsősorban erre kínál megoldást ez a honlap főleg kutyatulajdonosoknak, de igazából minden állattartó, macska, háziállat, vagy egzotikus állat, sőt akár állatkert-tulajdonos számára, legyen szó ketrec, kennel vagy kifutó kialakításáról.

kutyakifuto.hu
Oldal leírása
westie.wyw.hu: Westie katalógus: West Highland White terrier a vadászkutyából lett ékszer. Az oldalon információkat találsz a Westie gondozásáról, magyar és külföldi kennelekről és fajtaleírásokat is olvashatsz a népszerű kutyafajtáról.
Gyűjteményünkben 95 válogatott Westie témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9792