Westie kennel, westie tenyésztők > WESTIE témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Westie kennel, westie tenyésztők > 11 weboldal. Kategória leírása: Magyar Westie kennelek. Magyar West Highland White terrier tenyésztők. Westie kennel.
Szponzorált linkek
O' Lala Westies
http://olalawestie.lapunk.hu/

O' Lala Westies Aranykoszorús mestertenyészet weboldala. Világ, és Európa győztesek születtek kutyáim közvetlen leszármazottaiként, valamint számos magyar és külföldi tenyészet alapkutyáit én adtam. Az egész világban találhatók győztes O’LALA kutyák Hong-Kongtól Iránig, Israeltől az USA-ig és természetesen egész Európában. A westievel való első találkozásom óta boldogan mondhatom, hogy lelkesedésem egy cseppet sem lett kisebb, a mai napig ugyanolyan erőbedobással végzem tenyésztői, kiállítói, kozmetikai munkámat.

O' Lala Westies
Surprise Westie kennel
http://www.westhighlandwhiteterrier.hu/

Surprise Westie kennel 4 x Aranykoszorús Westie Mestertenyészet. Vizmathy Annamária vagyok. Azon szerencsések közé tartozom, aki elmondhatja magáról, hogy a nap 24 órájában úgy dolgozik, hogy közben a hobbijának él. Minden percemet a WESTIE tölti ki, tenyésztő, kutyakozmetikus, küllembíró is vagyok. Örömmel tölt el a gondolat, hogy 13 évi kitartó, szenvedélyes munka eredményeként Európa majd minden országában, s szinte minden kontinensen (Kanadától Új-Zélandig) élnek saját tenyésztésű, győztes westie kutyáim.

Surprise Westie kennel
Charming Westie Kennel
http://charmingwestie.hu/

Charming Westie Kennel weboldala. Budapesten, Pestlőrincen lakunk, ahol családi házunkban neveljük kutyáinkat. Az egész lakást birtokolhatják, de napközben az udvar a nagy játékok színtere.

Charming Westie Kennel
Happy White - Aranykoszorús mestertenyészet
http://www.happywhite.hu/

Happy White - Aranykoszorús Westie mestertenyészet weboldala. Még az óriás schnauzeremmel vettem részt egy külföldi kiállításon, amikor megláttam egy Magyarországon akkor még ismeretlen fajtát a west highland white terriert. Borzas fejével, vidám, huncut tekintetével rögtön meghódított. Több éves várakozás után 1988-ban végre megérkezett az első westiem "Minnie" akivel igazi társként nagyon boldog 15 évet tölthettem el. Érkezésekor még nem voltak tenyésztési szándékaim, de egy körültekintő párosításból született ICH Happy White Blanche"Cocus" aki 1993-ban Fiatal Európa Győztes címet ért el. Ez a jó kezdés lendületet adott a tenyésztéshez...

Happy White - Aranykoszorús mestertenyészet
Charisma Westie kennel és kutyakozmetika
http://www.charismawestie.com/

Charisma Westie kennel és kutyakozmetika weboldala. Takácsné M. Amaryll - 9026 Győr, Bácsai u. 151.

Charisma Westie kennel és kutyakozmetika
Scellus kennel, Westie tenyésztés
http://www.freeweb.hu/scellus/

Scellus kennel, Westie tenyésztés, Westie tenyésztés, s miegymás. A Scellus Westie kennel 2002 nyarán alakult. Hogy a minőséget minden alomnál biztosítsuk, évente általában csak egy alom születik kennelünkben. A tenyésztés szakmai feltételeit szem előtt tartva szukáinkkal kiállításokon veszünk részt, fedeztetésre pedig kiváló képességekkel és kiállítási eredményekkel rendelkező apukát választunk. Kiskutyáink leendő gazdijait felkészítjük a kiskutyák fogadására. A fajtával, neveléssel, etetéssel, stb. kapcsolatos összes kérdést átbeszéljük a leendő gazdikkal, hogy valóban felkészülten és nyugodt körülmények között tudják fogadni új családtagjukat. Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, életvidám, egészséges kutyusok kerüljenek ki kennelünkből… Zábráczki Anna - 2837 Vértesszőlős Valusek u. 30.

Scellus kennel, Westie tenyésztés
Rockwell kennel
http://www.rockwellwestie.hu/

Görbics Anikó vagyok. Aranykoszorús mestertenyésztő. Magyarország délnyugati részén, Pécs városában élek. 1983 óta foglalkozom kutyatenyésztéssel, előszőr ír szetterekkel kezdtem. 1991-ben megvettem az első westiemet (Fanny) Hollandiából és ekkor teljes figyelmemmel a westiek tenyésztése felé fordultam.

Rockwell kennel
Gonozdi kennel
http://www.gonozdikennel.gportal.hu/

Gonozdi kennel weboldala. Baloghné Hanák Erzsébet, 7090 Tamási Kodály Z. ut. 12.

Gonozdi kennel
McMonique Kennel
http://www.mcmonique.blogspot.com/

1995-óta foglalkozunk komolyabban kutyákkal. Két fajtát tenyésztünk, a West Highland White, és a Skót Terriert. Mára már az aranykoszorús mestertenyésztői címet is elértük. Számtalan Champion és Európagyőztes kutya került ki tőlünk.

McMonique Kennel
Hóbundás kennel
http://www.hobundas.com/

Hóbundás kennel - Ezüstkoszorús mestertenyészet. Juhász Krisztina vagyok. A párommal, Farkas Zsolttal alapítottuk a Hóbundás Kennelt. Pár szóban szeretnénk bemutatni tenyészetünket. Majd 10 éve már, hogy az első Westie kutyus boldog tulajdonosai lettünk és általa szerettünk bele ebbe a fajtába. A terrier egy csodálatos jellemű, temperamentumos, tanulékony, intelligens kutyafajta.

Hóbundás kennel
Dorky Picket kennel
http://dorkypicketkennel.gportal.hu/

Dorky Picket West Highland White terrier kennel - Laczkó Gabriella Anita tenyésztő honlapja. A 2003-tól foglalkozom Westi tenyésztéssel, előtte is tartottam kutyákat, de ez valami más. Büszkeséggel tölt el, ha látom a tőlem elkerült kutyusok milyen örömet okoznak a családoknak, illetve egyre több eredmény születik a kiállításokon is. Eladó westie kölykök, kiskutyák.

Dorky Picket kennel
Hirdetések
Oldal leírása
westie.wyw.hu: Westie katalógus: West Highland White terrier a vadászkutyából lett ékszer. Az oldalon információkat találsz a Westie gondozásáról, magyar és külföldi kennelekről és fajtaleírásokat is olvashatsz a népszerű kutyafajtáról.
Gyűjteményünkben 72 válogatott Westie témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 72 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8762