Westie fajtatörténet, jellemzők, fajtaleírás > WESTIE témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Westie fajtatörténet, jellemzők, fajtaleírás > 6 weboldal. Kategória leírása: West Highland White terrier részletes leírása, fajtatörténete, fajtaleírás, és jellemzők.
Szponzorált linkek
Fajtaismertető tenyésztői szemmel
http://www.kutyahirek.hu/index.php?aid=29174239207229236add8b0&cat=13&subcat=33

kutyahirek.hu - Fajtaismertető tenyésztői szemmel. Somogyi Donáta vagyok. A Westie első látásra szerelem volt számomra: borzas fejecskéjével, vidám tekintetével és az egész kis lényével azonnal megbabonázott. Fontosnak tartom, hogy a leendő gazdik tisztában legyenek a fajta igényeivel, jellemzőivel és minden lényeges információ birtokában legyenek, köztük azzal a ténnyel is, hogy a kutyatartás felelősség, rengeteg időt és energiát igényel, és olykor pénztárcát nem kímélő hobbi. Sajnos rengeteg a tévhit kering a fajtáról, ami a felelőtlen szaporítóknak tudható be.

Fajtaismertető tenyésztői szemmel
Kutya-tár - Az online kutyalexikon
http://www.kutya-tar.hu/fajtak/west-highland-white-terrier

Jelleme: Eleven és magabiztos kutya. Nem könnyű hatni rá, nagyon bízik saját képességeiben: bátor, nem ismeri a félelmet, és kitartó. Mindennel tisztában van, ami körülötte történik, és ha veszélyt érez, azt ugatással jelzi. Hűséges a gazdájához és a családjához, s velük kimondottan kedvesen viselkedik, ugyanakkor csökönyös és független is lehet. A west highland white terrier nagyon ritkán rossz természetű; általában játékos és vidám kutya, de nem szabad alábecsülni a ravaszságát és a találékonyságát. Jelenléte színesebbé teszi a család életét.

Kutya-tár - Az online kutyalexikon
A hófehér kabalakutya
http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/feher-westie-west-highland-white-t ...

A west highland white terrier, vagy egyszerűen csak Westie apró termetével és fehér bundácskájával azonnal magára vonzza a tekintetet. Hazájában, Skóciában kezdetben róka- és borzvadászatra alkalmazták, mára azonban elképesztő karriert futott be. A westie nem csak az öleb-szférában tett szert vezető pozícióra: évszázados karrierje során a skót whisky arca, és egyes kutyaeledel márkák kabalája lett.

A hófehér kabalakutya
Gazdiklub - Fajtaleírás
http://www.gazdiklub.hu/page/200/art/71/akt/23/html/west-highland-white-terr ...

A westie több fajta keresztezésével jött létre. A westie története Edward Malcolm nevéhez fűződik, Malcolm a világos színű kutyákat kiválogatta és ezeket pároztatta egymással miután sötét színű cairn terrierjét egy vadász rókának nézte és kilőtte. Kiállítani a westie-ket az 1900-as évek elején kezdték. Számuk kissé megcsappant az első és a második világháború idején de a westie angliában a mai napig is nagyon népszerű fajta.

Gazdiklub - Fajtaleírás
West highland white terrier - Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/West_highland_white_terrier

A west highland white terrier a skót felvidékről származó, fehér színű terrierfajta. Feje kissé rókaszerű, stopja kifejezett. A skót terrierfajták valószínűleg egyetlen közös ősre vezethetők vissza. A fajtát Poltalloch terrier néven mutatták be először. Kialakítása egy neves kutyatenyésztő, Malcolm ezredes nevéhez fűződik.

West highland white terrier - Wikipédia
Könyv a westie-ről
http://www.konyv-konyvek.hu/a_westiekutyakonyvtar

A könyvből mindent megtudhatunk a a westie származásával, vásárlásával, tenyésztésével, táplálásával, tartásával, ápolásával, kiképzésével, kiállításával és nevelésével kapcsolatban.

Könyv a westie-ről
Hirdetések
Oldal leírása
westie.wyw.hu: Westie katalógus: West Highland White terrier a vadászkutyából lett ékszer. Az oldalon információkat találsz a Westie gondozásáról, magyar és külföldi kennelekről és fajtaleírásokat is olvashatsz a népszerű kutyafajtáról.
Gyűjteményünkben 74 válogatott Westie témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 74 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7678