Westie cikkek, érdekességek > WESTIE témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Westie cikkek, érdekességek > 8 weboldal. Kategória leírása: Westie cikkek, hírek, érdekességek.

westie.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szobacirkáló
Szobacirkáló
http://szobacirkalo.blog.hu/

Szobacirkáló. Szobakutyák minden mennyiségben...Egy blog mindenféle szobakutyáról, legyen az mopsz, francia bulldog, westie, beagle vagy yorkie. Küldjetek kutyás fotókat és történeteket.

szobacirkalo.blog.hu
Tenyésztői Portré: Westie mindig eléri a célját
Tenyésztői Portré: Westie mindig eléri a célját
http://www.haziallat.hu/kedvencem/tenyesztoi-portre/charming-westie-interju/ ...

Az interjúból megtudjuk, hogy a westie igen élénk, minden-mozgót-levadászós kutya, amely egyre több hazai gazdit varázsol el kíváncsi természetével és hófehér bundájával, fekete gombszemével. Muha Attila és felesége már régóta foglalkozik kutyákkal, de a westie iránti "őrületük" két éve kezdődött és nem múló szerelemmé vált. Egyelőre csak két szuka kutyájuk van, de tervezik tenyészetük bővítését. Az első Charming Westie alom 2005 októberében született. A kutyusok azóta szerető gazdikra találtak.

www.haziallat.hu
Gyerekbarát kutyák
Gyerekbarát kutyák
http://www.haziallat.hu/kutya/orokbefogadas-vasarlas/baratsagos-gyerekbarat- ...

Nem minden kutya ajánlott kisgyerekes családokba, vannak olyan ebek, melyeket még a fajta szerelmesei sem javasolnak egy bizonyos életkor alatt. De léteznek kimondottan gyerek mellé illő kutyák is. A westie a lágyság és a vakmerőség ellenállhatatlan plüssfigurába bújtatott mintaképe remekül elszórakoztatja a kicsiket, ám ha megelégelte a játékot, angolosan távozik...

www.haziallat.hu
HoundBound - Kutyás pólók
HoundBound - Kutyás pólók
http://kutyaspolo.hu/7-westie

HoundBound - Kutyás pólók - Westie kutya képével díszített pólók, ajándéktárgyak kutyakedvelőknek és kutyarajongóknak.

kutyaspolo.hu
Akiből skót whisky reklám lett
Akiből skót whisky reklám lett
http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/westie-west-highland-white-terrier/54/

Milyen kutya a westie? Bátor, magabiztos, önálló, de ugyanakkor nagyon játékos. Idegenekkel szemben bizalmatlan. Kellemes lakáskutya, kitűnő őrző-védő hajlamokkal. Ideális családtagnak mondható, és nem tartozik a tipikus szalonkutyák sorába. Remekül beilleszkedik környezetébe, nem agresszív, remek játszótárs, és kifejezetten igényli is az emberbarátaival való állandó kapcsolatot. Jól tartható városi lakásban is.

www.haziallat.hu
Néhány jó tanács kiskutya vásárlása előtt
Néhány jó tanács kiskutya vásárlása előtt
http://charmingwestie.hu/index_elemei/Page450.htm

Ha eldöntötte, hogy egy Westie-t vesz maga mellé, nagyon jó úton jár afelé, hogy 10-15 évre egy csodálatos társra leljen! A Westie jól érzi magát városi lakásban, és kertes házban egyaránt. Csakis akkor szabad a westie mellett dönteni, ha biztosítani tudja neki, hogy a gazdi mellett lehessen éjjal-nappal. Nagyon intelligens, meleg szívű kutya, mindig az ember mellett akar lenni. Nem szabad kizárni az udvarra, vagy a garázsba, mert boldogtalan lesz. Szüksége van egy falkára, amelyhez tartozhat. Ez a falka a családunk lesz, és ha naponta négy óránál többet kell egyedül lennie, szenvedni fog, és lelkileg visszafejlődik.

charmingwestie.hu
Mielott megvennéd...
Mielott megvennéd...
http://www.westie-hungary.hu/index.php?page=hasznos_info

Győződj meg róla, hogy a környezetedben családodban, házban stb.-mindenki akarja és tisztában van-e a rá háruló felelőséggel. Menj el a tenyésztőhöz és nézd meg, mielőtt elkötelezed magad a vásárlás iránt, hogy Ő milyen körülmények között tartja a kutyát. Nézd meg a kiskutyát mielőtt megveszed, általában hat hetesen, egy feleloségteljes tenyésztő örülni fog az érdeklődésnek...

www.westie-hungary.hu
kutya.hu - Westie
kutya.hu - Westie
http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=5694

Ha azt mondjuk, 101, Walt Disney dalmatínerjei jutnak az eszünkbe, a Lassie név hallatán egyértelmű, hogy a collie-ra asszociálunk. A Black & White whisky láttán pedig világszerte egy kis fehér kutya jelenik meg az emberek lelki szemei előtt: a west highland white terrier.

kutya.hu
Oldal leírása
westie.wyw.hu: Westie katalógus: West Highland White terrier a vadászkutyából lett ékszer. Az oldalon információkat találsz a Westie gondozásáról, magyar és külföldi kennelekről és fajtaleírásokat is olvashatsz a népszerű kutyafajtáról.
Gyűjteményünkben 95 válogatott Westie témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 95 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9792